Σπιτάκια τσαντάκια


 • collage image title

  Τσάντα "Ζωή Μελένια - Αρετούσα" (νέο 2015)

  ΚΓ 053

  Εξωτερική και εσωτερική επένδυση από εξαιρετικό βαμβακερό ύφασμα και χωριτικότητα αρκετά μεγάλη για να μεταφέρετε ότι σας αρέσει, από πορτοφολι, κινητό, κλειδιά, μέχρι παιχνίδια, αλλαξιά, γάλα, νερό για το μωρό, το πλήρες κολατσιό της μικρής για το νηπιαγωγείο ή την αλλαξιά για το μπαλέτο και ότι βάλει ο νους σας! Μέγεθος 20x25x35 εκ- Τιμή: 55 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Τσάντα "Ζωή Μελένια - "Θαλασσάκι"

  ΚΓ 054

  Εξωτερική και εσωτερική επένδυση από εξαιρετικό βαμβακερό ύφασμα και χωριτικότητα αρκετά μεγάλη για να μεταφέρετε ότι σας αρέσει, μέχρι παιχνίδια, αλλαξιά, γάλα, νερό για το μωρό και ότι βάλει ο νους σας! Μέγεθος 20x25x35 εκ- Τιμή: 55 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Τσάντα - Αγροτόσπιτο Κουκουβάγια - "Βίλλα Σταματίνα"

  ΚΓ 032

  Βασικό υλικό μπεζ τσόχα ντυμένη εσωτερικά με βαμβακερά υφάσματα. Μπουγάδα 3D με κανονικά μανταλάκια, φούστα, παντελόνι και ...κάλτσες! Κεντημένη περικοκλάδα πλαισιώνει την πόρτα. Χρυσή 3D πεταλούδα στη γλώσσα που ασφαλίζει το κλείσιμο της στέγης και το όνομα της κατόχου κεντημένο στην στέγη εάν το επιθυμείτε. Διαστάσεις 25x20x35εκ έως στο κέντρο της στέγης, όλο ωφέλιμο. - Τιμή: 55 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Αγροτόσπιτο "Μπουμπουκίτσα" (νεο 2015)

  ΚΓ 055

  ...και τσάντα και κουκλόσπιτο και παιχνιδόκουτο ! ...με ενίσχυση για σταθερότητα και εσωτερική επένδυση από βαμβακερό ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας...βασικό στοιχείο, τα πλεχτά - στο χέρι - λουλουδάκια σε χαρούμενα χρώματα και ανοιξιάτικη διάθεση. Κλείσιμο με βέλκρο και λουράκια για εύκολη μεταφορά. Χρώματα, υφάσματα, διαστάσεις και συνδυασμοί προσαρμόζονται στις επιθυμίες σας. Διαστάσεις από 25x25x40εκ - Τιμή 65 ευρώ ανάλογα με το μέγεθος και το σχέδιο (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%)
 • collage image title

  Τσάντα - Αγροτόσπιτο "Πλεκτά λουλουδάκια"

  ΚΓ 033

  Διαστάσεις 25x20x35εκ έως στο κέντρο της στέγης, όλο ωφέλιμο. Εξωτερικοι τοίχοι τσόχα, εσωτερικά βαμβακερό ύφασμα και το όνομα της κατόχου κεντημένοσ την στέγη..άνοιξε την στέγη μου και γέμισε με ότι θες! Από κούκλες, παιχνίδια και σερβίτσια για το κοριτσίστικο πάρτυ μέχρι το κολατσιό, το φαγητό και τον χυμό για το σχολείο! Σε πολλά φανταστικά σχέδια για πολλά περισσότερα τσαντάκια-σπιτάκια! Τιμή: 49 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Τσάντα - Αγροτόσπιτο "Αγγελος"

  ΚΓ 031

  Βασικό υλικό γαλάζια τσόχα ντυμένη εσωτερικά με βαμβακερά υφάσματα. Μπουγάδα 3D με κανονικά μανταλάκια, τζην παντελόνι, αθλητικό φούτερ και..μοσχομυριστή λεμονιά! Δεντρακια και κουρτινάκι 3D! Εσωτερικό υφασμα με μπεζ φόντο και γαλαζια τριαντάφυλλα. Κλείσμο γλώσσα με βέλκρο και το όνομα του μικρού κατόχου κεντημένο στην στέγη. Ιδανικό για τους μικρούς μπόμπιρες... Διαστάσεις 25x20x35εκ έως στο κέντρο της στέγης, όλο ωφέλιμο. - Τιμή: 49 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Τσάντα - Αγροτόσπιτο Κουκουβάγια - "Βίλλα Αθηνά"

  ΚΓ 030

  Βασικό υλικό τσόχα ντυμένη εξωτερικά και εσωτερικά με βαμβακερά υφάσματα. Διαστάσεις 25x20x35εκ έως στο κέντρο της στέγης, όλο ωφέλιμο. Ντυμένο με βαμβακερά υφάσματα μέσα -εξω. Κλείσιμο γλώσσα, δέστρες σε φιογκάκια και λουράκια μαλακά απο ύφασμα. Σε χρωματα και συνδυασμούς και διαστάσεις της αρεσκείας σας και ...το όνομα της κατόχου κεντημένο στην στέγη!- Τιμή: 55 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Τσάντα - Αγροτόσπιτο "Βίλλα Κωνσταντίνα"

  ΚΓ 029

  Βασικό υλικό τσόχα ντυμένη εξωτερικά και εσωτερικά με βαμβακερά υφάσματα. Διαστάσεις 25x20x20εκ έως 30εκ στο κέντρο της στέγης, όλο ωφέλιμο. - Τιμή: 49 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Τσάντα - Αγροτόσπιτο "Βίλλα Στεργιάννα"

  ΚΓ 028

  Τσόχα και ύφασμα δημιούργησαν ένα μοναδικό σπίτι-τσάντα. Εσωτερική επένδυση από το ίδιο ύφασμα της στέγης. .άνοιξε την στέγη μου και γέμισε με ότι θες! Από κούκλες, παιχνίδια και σερβίτσια για το κοριτσίστικο πάρτυ μέχρι το κολατσιό, το φαγητό και τον χυμό για το σχολείο! Κάποια κοριτσάκια θα κάνουν μοναδική είσοδο στο νηπιαγωγείο φέτος. Κι αν ζηλέψουν οι υπόλοιπες δεν πειράζει..εδώ είναι τα "κεντημένα γοβάκια" με πολλά φανταστικά σχέδια για πολλά περισσότερα τσαντάκια-σπιτάκια! Διαστάσεις 25x20x30εκ, όλο ωφέλιμο. - Τιμή: 49 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Τσάντα - Αγροτόσπιτο "Βίλλα Κατερίνα"

  ΚΓ 026

  Τσόχα, ύφασμα, κεντίδια δημιούργησαν ένα μοναδικό σπίτι-τσάντα. Εσωτερική επένδυση από το ίδιο ύφασμα της στέγης. ...τσάντα για βόλτα, κουκλόσπιτο ή τσάντα για το νηπιαγωγείο. Ένα μοναδικό δώρο για μικρές "τσαχπινομπουκίτσες" που θα το πάρουν....προίκα! Διαστάσεις 25x20x30εκ ,όλο ωφέλιμο. - Τιμή: 49 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Τσάντα - Αγροτόσπιτο "Βίλλα Έφη"

  Κγ 025

  Τσόχα, ύφασμα, κεντίδια, στοιχεία felt δημιούργησαν ένα μοναδικό σπίτι-τσάντα. Εσωτερική επένδυση από αδιάβροχο ύφασμα για αδέξια χεράκια ή βαμβακερό ύφασμα. Διαστάσεις 25x20x20εκ έως 30εκ στο κέντρο της στέγης, όλο ωφέλιμο. - Τιμή: 49 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Τσάντα - Αγροτόσπιτο "Βίλλα Ιφιγένεια"

  ΚΓ 024

  Εσωτερική επένδυση από το ίδιο βαμβακερό ύφασμα της στέγης. Μεγάλο δεντράκι 3D στην πίσω πλευριά με λεμόνι ή μήλο ή πουλάκι ή ότι άλλο σας αρέσει. Μπουγάδα 3D με κανονικά μανταλάκια, φούστα, παντελόνι και ...κάλτσες! Λουλουδότοπος στο πλάι με κεντίδια, τσόχα, κουμπιά, 3D πεταλουδίτσα και το όνομα της κατόχου κεντημένο στην στέγη με κομπλέν.- Τιμή: 55 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Τσάντα - Αγροτόσπιτο "Βίλλα Ισαβέλλα"

  ΚΓ 019

  Τσόχα, ύφασμα, κεντίδια δημιούργησαν ένα μοναδικό σπίτι-τσάντα. Εσωτερική επένδυση από αδιάβροχο ύφασμα για αδέξια χεράκια. ...βολτάρετε κάτω από τα δέντρα και μη φοβηθείτε τις μελισσούλες. Δεν θέλουν εσάς αλλά την γύρη από το λουλούδι. Τι; Έτσι εύκολα νομίζετε ότι γίνεται το μέλι; Kάποια παιδάκια θα κάνουν grand success στο νηπιαγωγείο στις 11 του μήνα. Καλή σχολική χρονιά, με υγεία, νέους καλούς φίλους και πολύ πολύ παιχνίδι. ...τσάντα για βόλτα, κουκλόσπιτο ή τσάντα για το νηπιαγωγείο. Ένα μοναδικό δώρο για μικρές "τσαχπινομπουκίτσες" που θα το πάρουν....προίκα!Διαστάσεις 25x20x30εκ όλο ωφέλιμο. - Τιμή: 59 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Τσάντα - Αγροτόσπιτο "Βίλλα Ιφιγένεια"

  ΚΓ 023

  Η βίλλα Ιφιγένεια σε νέο συνδυασμό ντεσέν.
 • collage image title

  Τσάντα - Αγροτόσπιτο "Βίλλα Ιφιγένεια"

  ΚΓ 023

  Στέγη ντυμένη εξωτερικά με βαμβακερό ύφασμα σε ντεσεν ροζ-λαχανί κλάρα και εσωτερικά με καρό ροζ.
 • collage image title

  Τσάντα - Αγροτόσπιτο "Βίλλα Ιφιγένεια"

  ΚΓ 022

  Η βίλλα Ιφιγένεια σε νέο συνδυασμό ντεσέν.
 • collage image title

  Τσάντα - Αγροτόσπιτο "Βίλλα Ιφιγένεια"

  ΚΓ 022

  Στέγη ντυμένη εξωτερικά με βαμβακοσατέν ύφασμα σε ντεσεν λαχούρι και εσωτερικά με πουά ροζ.
 • collage image title

  Τσάντα - Αγροτόσπιτο "Βίλλα Ιφιγένεια"

  ΚΓ 021

  Στέγη ντυμένη εξωτερικά με βαμβακερό ύφασμα σε ντεσεν μεγάλο πουά μωβ και εσωτερικά με ψιλό πουά μωβ...
 • collage image title

  Τσάντα - Αγροτόσπιτο "Βίλλα Ιφιγένεια"

  ΚΓ 020

  Στέγη ντυμένη εξωτερικά με βαμβακερό ύφασμα σε ντεσεν liberty-ψιλό λουλουδάκι σε μωβ τόνους και εσωτερικά με καρό μωβ...
 • collage image title

  Τσαντάκι "Το σπιτάκι του σκύλου"

  ΚΓ 018

  Τα λόγια είναι περιττά. Κεντίδια, glitter, felt, επένδυση με βαμβακερό ύφασμα. Στην μία πλευρά, κεντημένο στο χέρι "i love my doghouse", στην άλλη πλευρά το μπωλάκι με τις λιχουδιές του αγαπημένου μας σκύλου. Στην πίσω πλευρά μπορεί επίσης να κεντηθεί το όνομα του μωρού. Σε σκουρό ροζ για τα κοριτσάκια και σε γαλάζιο για τα αγοράκια....άνοιγμα από την στέγη για να φιλοξενήσε όλα μας τα καλούδια!- Τιμή: 25 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Τσάντα - Αγροτόσπιτο "Βίλλα Κατερίνα"

  ΚΓ 017

  η βίλλα Κατερίνα σε μικρότερο μέγεθος 25x20x15 εκ. Κεντημένη βουκαμβίλια και καρδούλα με την τεχνική του φέλτ.δανικό για να χωρέσει άνετα τα πολύ απαραίτητα αντικείμενα μας όπως πορτοφόλι, κλειδιά, κινητό κλπ. Για τα μικρά και μεγαλύτερα κορίτσια που θέλουν να ξεχωρίσουν με καλαίσθητο και ήρεμο τρόπο. Σε διάφορα χρώματα με ποικίλους συνδυασμούς και στέγη με κεντημένο το όνομα της κατόχου- Τιμή: 39 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%)
 • collage image title

  Τσάντα "τα σπιτοκαλυβάκια" - "λουλουδένια"

  ΚΓ 042

  Σε σχήμα τετράγωνο, μέγεθος 15x15x22 εκ. Εσωτερική επένδυση από εξαιρετικό βαμβακερό ύφασμα και χωριτικότητα αρκετά μεγάλη για να μεταφέρετε ότι σας αρέσει, από πορτοφολι, κινητό, κλειδιά, μέχρι παιχνίδια, αλλαξιά, γάλα, νερό για το μωρό, το πλήρες κολατσιό της μικρής για το νηπιαγωγείο ή την αλλαξιά για το μπαλέτο. - Τιμή: 30 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Τσάντα "τα σπιτοκαλυβάκια" - "κουκουβάγια"

  ΚΓ 041

  Σε σχήμα τετράγωνο, μέγεθος 15x15x22 εκ. Εξωτερική και εσωτερική επένδυση από εξαιρετικό βαμβακερό ύφασμα και χωριτικότητα αρκετά μεγάλη για να μεταφέρετε ότι σας αρέσει, από πορτοφολι, κινητό, κλειδιά, μέχρι παιχνίδια, αλλαξιά, γάλα, νερό για το μωρό, το πλήρες κολατσιό της μικρής για το νηπιαγωγείο ή την αλλαξιά για το μπαλέτο. - Τιμή: 30 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Τσάντα "τα σπιτοκαλυβάκια" - "κουκουβάγια"

  ΚΓ 015

  Σε σχήμα τετράγωνο, μέγεθος 15x15x22 εκ. πιο βολικό για τις μικρές δεσποινίδες και τις νεότατες κυρίες. Εσωτερική επένδυση από εξαιρετικό βαμβακερό ύφασμα και χωριτικότητα αρκετά μεγάλη για να μεταφέρετε ότι σας αρέσει, από πορτοφολι, κινητό, κλειδιά, μέχρι παιχνίδια, αλλαξιά, γάλα, νερό για το μωρό, το πλήρες κολατσιό της μικρής για το νηπιαγωγείο ή την αλλαξιά για το μπαλέτο. - Τιμή: 30 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Τσάντα "τα σπιτοκαλυβάκια" - "κουκουβάγια"

  ΚΓ 015

  ....Λεμπτομέρεια με υφασμάτινο λουράκι!
 • collage image title

  Τσάντα "τα σπιτοκαλυβάκια" - "λεμονιά"

  ΚΓ 014

  Σε σχήμα τετράγωνο, μέγεθος 15x15x22 εκ. Εσωτερική επένδυση από εξαιρετικό βαμβακερό ύφασμα και χωριτικότητα αρκετά μεγάλη για να μεταφέρετε ότι σας αρέσει, από πορτοφολι, κινητό, κλειδιά, μέχρι παιχνίδια, αλλαξιά, γάλα, νερό για το μωρό, το πλήρες κολατσιό της μικρής για το νηπιαγωγείο ή την αλλαξιά για το μπαλέτο. - Τιμή: 30 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Τσάντα "τα σπιτοκαλυβάκια"

  ΚΓ 049

  Σε σχήμα τετράγωνο, μέγεθος 15x15x22 εκ. Εσωτερική επένδυση από εξαιρετικό βαμβακερό ύφασμα και χωριτικότητα αρκετά μεγάλη για να μεταφέρετε ότι σας αρέσει, από πορτοφολι, κινητό, κλειδιά, μέχρι παιχνίδια, αλλαξιά, γάλα, νερό για το μωρό, το πλήρες κολατσιό της μικρής για το νηπιαγωγείο ή την αλλαξιά για το μπαλέτο. - Τιμή: 30 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Τσάντα "τα σπιτοκαλυβάκια"

  ΚΓ 050

  Σε σχήμα τετράγωνο, μέγεθος 15x15x22 εκ. Εσωτερική επένδυση από εξαιρετικό βαμβακερό ύφασμα και χωριτικότητα αρκετά μεγάλη για να μεταφέρετε ότι σας αρέσει, από πορτοφολι, κινητό, κλειδιά, μέχρι παιχνίδια, αλλαξιά, γάλα, νερό για το μωρό, το πλήρες κολατσιό της μικρής για το νηπιαγωγείο ή την αλλαξιά για το μπαλέτο. - Τιμή: 30 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Τσάντα "τα σπιτοκαλυβάκια - μπουμπουκίτσα"

  ΚΓ 051

  Σε σχήμα τετράγωνο, μέγεθος 15x15x22 εκ. Εσωτερική επένδυση από εξαιρετικό βαμβακερό ύφασμα και χωριτικότητα αρκετά μεγάλη για να μεταφέρετε ότι σας αρέσει, από πορτοφολι, κινητό, κλειδιά, μέχρι παιχνίδια, αλλαξιά, γάλα, νερό για το μωρό, το πλήρες κολατσιό της μικρής για το νηπιαγωγείο ή την αλλαξιά για το μπαλέτο. - Τιμή: 30 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  "σπιτοκαλυβάκι"

  ΚΓ 016

  Σε σχήμα τετράγωνο, μέγεθος 15x15x22 εκ. πιο βολικό για τις μικρές δεσποινίδες και τις νεότατες κυρίες και το όνομα της κατόχου κεντημένο στην στέγη- Τιμή: 29 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Τσάντα "τα σπιτοκαλυβάκια"

  ΚΓ 033

  Σε σχήμα παραλληλόγραμο, μέγεθος 15x20x25 εκ. και εσωτερικά φύλλα ενίσχυσης, πιο βολικό για τις μικρές δεσποινίδες και τις νεότατες κυρίες. - Τιμή: 35 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  "Τα μικρά - άνοιξη" (νέο 2015)

  ΚΓ 009

  Από σκληρή τσόχα με λεπτομέρειες από λεπτή τσόχα, ύφασμα και δαντέλα. Ντυμένο εσωτερικά με βαμβακερό ύφασμα και λουράκια. Διαστάσεις 10x15x17 εκ. - Τιμή 15 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%)
 • collage image title

  "Τα μικρά" - καρώ στέγη

  ΚΓ 035

  Από σκληρή τσόχα με λεπτομέρειες από λεπτή τσόχα, ύφασμα και δαντέλα. Ντυμένο εσωτερικά με βαμβακερό ύφασμα και λουράκια. Ασορτί ντυμένη στέγη και πλεκτά λουλουδάκια. Διαστάσεις 10x15x17 εκ. - Τιμή 15 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%)
 • collage image title

  "Τα μικρά - μπουγάδα" (νέο 2015)

  ΚΓ 045

  Από σκληρή τσόχα με λεπτομέρειες από λεπτή τσόχα, ύφασμα και δαντέλα. Ντυμένο εσωτερικά με βαμβακερό ύφασμα και λουράκια. Ασορτί ντυμένη στέγη με πλεκτό λουλουδάκι στο κλείσιμο. Μπουγάδα και πλεκτό λουλουδάκι το κλείσιμο. Παραθυράκια με δαντέλα. Διαστάσεις 10x15x17 εκ. - Τιμή 15 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%)
 • collage image title

  "Τα μικρά - μπουγάδα" (νέο 2015)

  ΚΓ 044

  Από σκληρή τσόχα με λεπτομέρειες από λεπτή τσόχα, ύφασμα και δαντέλα. Ντυμένο εσωτερικά με βαμβακερό ύφασμα και λουράκια. Ασορτί ντυμένη στέγη με πλεκτό λουλουδάκι στο κλείσιμο. Μπουγάδα και πλεκτό λουλουδάκι το κλείσιμο. Παραθυράκια με δαντέλα. Διαστάσεις 10x15x17 εκ. - Τιμή 15 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%)
 • collage image title

  "Τα μικρά - μπουγάδα & περικοκλάδα" (νέο 2015)

  ΚΓ 047

  Από σκληρή τσόχα με λεπτομέρειες από λεπτή τσόχα, ύφασμα και δαντέλα. Ντυμένο εσωτερικά με βαμβακερό ύφασμα και λουράκια. Ασορτί ντυμένη στέγη. Μπουγάδα, κεντημένη περικοκλάδα και πλεκτό λουλουδάκι το κλείσιμο. Διαστάσεις 10x15x17 εκ. - Τιμή 17 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%)
 • collage image title

  "Τα μικρά - μπουγάδα" (νέο 2015)

  ΚΓ 046

  Από σκληρή τσόχα με λεπτομέρειες από λεπτή τσόχα, ύφασμα και δαντέλα. Ντυμένο εσωτερικά με βαμβακερό ύφασμα και λουράκια. Ασορτί ντυμένη στέγη με πλεκτό λουλουδάκι στο κλείσιμο. Μπουγάδα και πλεκτό λουλουδάκι το κλείσιμο. Παραθυράκια με δαντέλα. Διαστάσεις 10x15x17 εκ. - Τιμή 15 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%)
 • collage image title

  "Τα μικρά - μπουγάδα & περικοκλάδα" (νέο 2015)

  ΚΓ 048

  Από σκληρή τσόχα με λεπτομέρειες από λεπτή τσόχα, ύφασμα και δαντέλα. Ντυμένο εσωτερικά με βαμβακερό ύφασμα και λουράκια. Ασορτί ντυμένη στέγη. Μπουγάδα, κεντημένη περικοκλάδα και πλεκτό λουλουδάκι το κλείσιμο. Διαστάσεις 10x15x17 εκ. - Τιμή 17 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%)
 • collage image title

  "Τα μικρά" - περικοκλάδα

  ΚΓ 040

  Από σκληρή τσόχα με λεπτομέρειες από λεπτή τσόχα και ύφασμα. Αποκλειστικά χειροποίητο. Με εσωτερική υφασμάτινη επένδυση και επένδυση στην στέγη εξωτερικά. Κεντημένη περικοκλάδα στην πόρτα, πλεκτά λουλουδάκια στον κήπο και παράθυρο με κουρτίνες! Διαστάσεις 10x15x17 εκ. - Τιμή 17 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%)
 • collage image title

  "Τα μικρά" - Λουλουδένια

  ΚΓ 043

  Από σκληρή τσόχα με λεπτομέρειες από λεπτή τσόχα και ύφασμα. Αποκλειστικά χειροποίητο. Με εσωτερική υφασμάτινη επένδυση και επένδυση στην στέγη εξωτερικά. Πλεκτά λουλουδάκια στον κήπο και παράθυρο με κουρτίνες! Διαστάσεις 10x15x17 εκ. - Τιμή 15 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%)
 • collage image title

  Τα μικρά - "Λουλουδένια"

  ΚΓ 052

  Από σκληρή τσόχα με λεπτομέρειες από λεπτή τσόχα και ύφασμα. Αποκλειστικά χειροποίητο. Με εσωτερική υφασμάτινη επένδυση και επένδυση στην στέγη εξωτερικά. Πλεκτά λουλουδάκια στον κήπο και παράθυρο με κουρτίνες! Διαστάσεις 10x15x17 εκ. - Τιμή 15 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%)
 • collage image title

  "Τα μικρά" - "ασθενοφόρο - γκαράζ"

  ΚΓ 039

  Αποκλειστικά για αγοράκια..... Με εσωτερική υφασμάτινη επένδυση και επένδυση στην στέγη εξωτερικά. Διαστάσεις 10x15x17 εκ. - Τιμή 15 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%)
 • collage image title

  "Τα μικρά" - Κουκουβάγια

  ΚΓ 038

  Από σκληρή τσόχα με λεπτομέρειες από λεπτή τσόχα και ύφασμα. Αποκλειστικά χειροποίητο. Με εσωτερική υφασμάτινη επένδυση, πλεκτό λουλούδι στο κλείσιμο με βέλκρο. Διαστάσεις 10x15x17 εκ. - Τιμή 15 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%)
 • collage image title

  "Τα μικρά" - Ροζ

  ΚΓ 034

  Από σκληρή τσόχα σε ροζ-μωβ με λεπτομέρειες από λεπτή τσόχα, ύφασμα, κουμπιά μοναδικά, φουσκωτά 3D δεντράκια. Αποκλειστικά χειροποίητο. Διαστάσεις 10x15x17 εκ. - Τιμή 15 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%)
 • collage image title

  "Τα μικρά" - Μωβ με σατέν λουλουδι

  ΚΓ 008

  Από σκληρή τσόχα με λεπτομέρειες από λεπτή τσόχα, ύφασμα, κουμπιά μοναδικά, φουσκωτά 3D δεντράκια. Αποκλειστικά χειροποίητο. Διαστάσεις 10x15x17 εκ. - Τιμή 15 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%)
 • collage image title

  "Τα μικρά" - Φούξια

  ΚΓ 035

  ...με λουλουδάκι πλεκτό με βελονάκι να στολίζει το κούμπωμα!
 • collage image title

  "Τα μικρά" - Κόκκινο με κουμπί

  ΚΓ 005

  Εσωτερική επένδυση με βαμβακερό ύφασμα σε διάφορους συνδυασμούς. Χωράει άνετα πορτοφόλι, κινητό, κλειδιά κλπ.
 • collage image title

  "Τα μικρά" - Κόκκινο

  ΚΓ 004

  Δέντρο με φυλλώματα στην πίσω πλευρά, φουσκωτό δεντράκι στο πλάι, δαντέλα κοπανέλι, γρασίδι από τσόχα και glitter όσο τραβά η όρεξη σας! Με εσωτερική υφασμάτινη επένδυση, κλείσιμο με βέλκρο και το όνομα της κατόχου γραμμενο με ειδικό γυαλιστερό glitter! Εσωτερική επένδυση με βαμβακερό ύφασμα σε διάφορους συνδυασμούς. Χωράει άνετα πορτοφόλι, κινητό, κλειδιά κλπ.Διαστάσεις 10x15x17 εκ. - Τιμή 15 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%)
 • collage image title

  "Τα μικρά" - Σιελ

  ΚΓ 003

  Λουλουδάκια με κουμπιά στην πίσω πλευρά, φουσκωτό δεντράκι στο πλάι, δαντέλα κοπανέλι, γρασίδι από τσόχα και glitter όσο τραβά η όρεξη σας! Με εσωτερική υφασμάτινη επένδυση, σατέν λουλούδι στο κλείσιμο με βέλκρο και το όνομα της κατόχου γραμμενο με ειδικό γυαλιστερό glitter!
 • collage image title

  "Τα μικρά" - Κουκουβάγια

  ΚΓ 036

  Κουκουβάγια στο κλαρί, λουλουδακι, πεταλούδα, φουσκωτό δεντράκι στο πλάι, δαντέλα κοπανέλι, γρασίδι από τσόχα και glitter όσο τραβά η όρεξη σας! Με εσωτερική υφασμάτινη επένδυση, σατέν λουλούδι στο κλείσιμο με βέλκρο και το όνομα της κατόχου γραμμενο με ειδικό γυαλιστερό glitter! Με εσωτερική υφασμάτινη επένδυση, σατέν λουλούδι με ψιλές χάντρες στο κλείσιμο με βέλκρο. Διαστάσεις 10x15x17 εκ. - Τιμή 15 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%)
 • collage image title

  "Τα μικρά" - Άνοιξη'

  ΚΓ 001

  Κεντημένη περικοκλάδα, μάνταλο από κεντημένο λουλουδάκι, δεντράκι 3D και λεμονιά, υφασμάτινα λουράκια, δαντέλα κοπανέλι και γρασίδι από τσόχα! Κλείσιμο με βέλκρο. Διαστάσεις 10x15x17 εκ. - Τιμή 18 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%)
 • collage image title

  Γλυκόσπιτο

  ΚΓ 013

  Σε διάφορα ζαχαρένια χρώματα με ποικίλους συνδυασμούς. Μέγεθος 25x20x15 εκ. Ιδανικό για να χωρέσει άνετα τα πολύ απαραίτητα αντικείμενα μας όπως πορτοφόλι, κλειδιά, κινητό κλπ. Για τα μικρά και μεγαλύτερα κορίτσια που θέλουν να ξεχωρίσουν με καλαίσθητο και ήρεμο τρόπο. Άνοιγμα από την μια πλευρά της στέγης για άνεση και ασφάλεια. Κρυφό κούμπωμα με βέλκρο- Τιμή: 43 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Γλυκόσπιτο

  ΚΓ 012

  σε συνδυασμό μπορντώ και ζαχαρί με επένδυση από βαμβακερό ύφασμα σε γκρι της άμμου.
 • collage image title

  Κάστρο

  ΚΓ 011

  Κάστρο...πολλαπλών χρήσεων! Τσαντούλα για extreme κορίτσια και αγόρια.- Τιμή: 43 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).